Tafelpoten en onderstellen

Tafelpoten en onderstellen

De mooiste tafelpoten en onderstellen voor uw tafelblad

Houten tafelpoten geven het tafelblad karakter. Hout creëert van nature een landelijk gevoel bij mensen. Tevens is het eigentijds en kunnen vormen van poten veel doen met de uitstraling. Woodstock biedt de beste kwaliteit houten tafelpoten aan voor de bedrijvenmarkt. Wij zijn alleen actief als leverancier in de bedrijvenmarkt. Dit betekent dat particulieren niet een bestelling kunnen plaatsen bij ons. Stalen onderstellen brengen een robuuste uitstraling.

Stalen onderstellen

Stalen eettafel onderstellen

Naar stalen eettafel onderstellen
Stalen onderstellen

Stalen salontafel onderstellen

Naar stalen salontafel onderstellen
Houten eettafel onderstellen

Houten eettafel onderstellen

Naar houten eettafel onderstellen
Houten poten

Houten poten

Naar houten poten

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

WoodStock is onderdeel van GMdesign

Wij berekenen lage bezorgkosten en bieden u de mogelijkheid uw bestelling na binnenkomst bij ons af te halen. Onze houtvoorraad ligt buiten Nederland, u profiteert hierdoor van een lage houtprijs, hoge kwaliteit en altijd op maat gemaakt. Kijk onderaan deze pagina voor de eerstvolgende leverweek.

Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of heeft u problemen met inloggen? Neem contact op met WoodStock - panelen op maat.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die met hout en aanverwante artikelen werken.

GM design Facebook
FSC