Keukendeurtjes

Keukendeurtjes

Massief eiken keukendeuren

Vlakke deurtjes: Deze deuren hebben binnen in de deur een stalen strip van 50mm hoog x 10mm dik. De stalen strip is afgelakt. Deze strip is onzichtbaar, omdat de buitenste lamellen van 50 mm breed er na het infrezen van de strips, tegen aan worden gelijmd. De strips zitten 100mm uit de boven- en onderkant en 50mm uit de zijkanten. Indien gewenst kunt u deze posities gewijzigd worden.

Kaderdeurtjes: Deze deuren zijn volledig massief. Ook het binnen paneel. Hierdoor krijgt u geen kleurverschil. Ze zijn zodanig professioneel vervaardig dat het binnen paneel ruimte heeft voor werking van het hout. Bij elk model is een technische tekening van het kader. Alles wordt op maat gemaakt.

Toepassingen: Binnendeuren, kastdeuren en keukendeuren.

Kaderdeurtjes

Kaderdeurtjes

Naar kaderdeurtjes
Vlakke deurtjes

Vlakke deurtjes

Naar vlakke deurtjes

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

WoodStock is onderdeel van GMdesign

Wij berekenen lage bezorgkosten en bieden u de mogelijkheid uw bestelling na binnenkomst bij ons af te halen. Onze houtvoorraad ligt buiten Nederland, u profiteert hierdoor van een lage houtprijs, hoge kwaliteit en altijd op maat gemaakt. Kijk onderaan deze pagina voor de eerstvolgende leverweek.

Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of heeft u problemen met inloggen? Neem contact op met WoodStock - panelen op maat.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die met hout en aanverwante artikelen werken.

GM design Facebook
FSC