Eiken panelen

Waarom een eiken meubelpaneel en hoe bestel ik een eiken paneel?

In de meubelbouw en interieurbouw wordt veel gebruik gemaakt van eikenhout. De reden hiervan is vooral de kwaliteit van het eiken paneel. Eiken meubelpanelen zijn erg hard en sterk maar desondanks toch redelijk gemakkelijk te bewerken. Het Slavonisch eiken waaruit wij uw eiken paneel vervaardigen heeft als eigenschap dat het minder noesten en kwasten heeft. Dit komt door de langzame groei. Als u een eiken meubelpaneel zoekt met lange lengte is dit eiken uitermate geschikt.

Toepassing

Wanneer een eiken paneel onder water toegepast wordt dient het wel behandeld te worden. Denk aan bijvoorbeeld jachtbouw waar ook wel eiken panelen toegepast worden. Aangezien de prijzen van een eiken meubelpaneel de laatste jaren gestegen zijn is men wel eens geneigd over te stappen op een andere houtsoort. Door onze gunstige inkoopkanalen in Oost-Europa hoeft u het om de prijs van het eiken paneel niet te laten. De prijs die wij hanteren per vierkante meter voor het eiken meubelpaneel is zeer concurrerend te noemen.

Uw eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan wanden en vloeren, zoals toegepast wordt door interieurbouwers en vloerenbedrijven. Maar ook voor meubelbouwers zijn de eiken panelen uitstekend toepasbaar voor het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. Sinds kort kunt op onze website ook aangeven dat u het paneel ook afgewerkt wilt hebben als tafelblad. Hierbij wordt de rand voorzien van een velling, en zitten er ijzers gemonteerd aan de onderzijde van het blad om doorbuigen te voorkomen. Deze optie kunt u aanvinken in het bestelproces. De meerprijzen voor het direct laten vervaardigen van een tafelblad uit eiken panelen staat erbij vermeld. Om te kunnen bestellen maakt u gewoon eenvoudig eerst even een account aan.

Samenstelling

De dikte van het eiken paneel stelt u zelf samen. Wij bieden geen gefineerd eiken meubelpaneel aan, onze panelen zijn allemaal massief of gelaagd. Precies zoals u het eiken paneel bestelt. Eiken panelen zijn vol massief leverbaar tot 40 mm dikte en onze special, het vingerlas eiken meubelpaneel is zelfs leverbaar tot 90 mm. Het vingerlas eiken meubelpaneel is bijzonder fraai vervaardigd. De prijs ligt hoger doordat het proces behoorlijk veel arbeid vergt. De losse delen worden onderling met elkaar verlijmd en dit is handwerk. Een ander voordeel van een vingerlas paneel is dat het, door de manier van verbinden, enorm sterk is. Het beste uit twee werelden, een ontzettend sterk paneel dat er ook nog eens bijzonder goed uit ziet.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl