Voorraad panelen en onderstellen

Voorraad panelen en onderstellen

Voorraad panelen en restanten

Wij hebben een aardige hoeveelheid panelen en restanten op voorraad in ons magazijn. Deze panelen kunt u niet op maat bestellen en zijn uitsluitend beschikbaar in vaste afmetingen. Wellicht zit uw gewenste materiaal er wel tussen! Bekijk snel de actuele voorraad en bestel direct.

Voorraad standaard panelen

Voorraad standaard panelen

Naar voorraad standaard panelen
Voorraad restanten panelen

Voorraad restanten panelen

Naar voorraad restanten panelen
Voorraad onderstellen

Voorraad onderstellen

Naar voorraad onderstellen

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

WoodStock is onderdeel van GMdesign

Wij berekenen lage bezorgkosten en bieden u de mogelijkheid uw bestelling na binnenkomst bij ons af te halen. Onze houtvoorraad ligt buiten Nederland, u profiteert hierdoor van een lage houtprijs, hoge kwaliteit en altijd op maat gemaakt. Kijk onderaan deze pagina voor de eerstvolgende leverweek.

Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of heeft u problemen met inloggen? Neem contact op met WoodStock - panelen op maat.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die met hout en aanverwante artikelen werken.

Levertijd: Bestel voor 22-09-2021 om uw bestelling van panelen zonder bewerking in week 44 geleverd te krijgen (m.u.v. voorraadpanelen). Voor panelen met een extra bewerking of welke langer zijn dan 3000mm geldt doorgaans 1 week extra levertijd. Met spoed panelen nodig of grote hoeveelheden bestellen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
GM design Facebook
FSC