Meubel panelen op maat

Bestel precies wat u nodig heeft: meubelpanelen op maat

Loopt u er tegenaan dat meubelpanelen vaak alleen te bestellen zijn volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten? Wij vinden het belangrijk dat u altijd uw panelen op maat kunt bestellen zonder extra kosten. Via ons bestelsysteem kunt eenvoudig de maten doorgeven in millimeters. Houd bij de bestelling van een meubelpaneel op maat wel rekening met een marge. Het is verstandig om uw paneel rondom 20mm ruimer te bestellen. Hiermee heeft u voldoende marge om uw meubelpaneel op maat nog af te kunnen werken. Dit staat aangeven bij de bestelmogelijkheid. Het systeem berekent, aan de hand van de ingegeven maten, automatisch de prijs per vierkante meter. Wij denken niet in beperkingen en geven u als klant de mogelijkheid om zelf de afmeting te bepalen van uw paneel. Dat maakt het ook mogelijk om meubelpanelen op maat in alle breedtes te bestellen.

Levering

Wij laten in Oost-Europa het paneel vervaardigen zodat deze bij aflevering al op maat is. De panelen worden nog in dezelfde week naar u verzonden nadat ze in Nederland zijn aankomen. Ook voor meubelpanelen op maat berekenen wij altijd lage verzendkosten binnen Nederland. (met uitzondering van de Waddeneilanden, in dit geval kunt u contact opnemen voor een prijsopgave)

Door te werken met een besteldatum kunnen wij u de beste prijs garanderen voor uw houten panelen. Voor het geval u hier niet op kan wachten of grote hoeveelheden op maat wilt bestellen kunnen wij, in overleg met u, een extra levering voorzien. Daarnaast hebben wij een beperkt aantal panelen op voorraad in ons magazijn in Nederland. Sommige zaken kunnen echter niet wachten tot de leverdatum. Het zijn dan geen meubelpanelen op maat maar wel de kwaliteit die u van ons gewend bent. Het zal in verhouding dan wellicht iets duurder zijn maar u kunt uw werkzaamheden wel voortzetten. Neem altijd contact op met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk = kostenbesparing

In tegenstelling tot veel andere producten geldt voor onze meubelpanelen op maat dat maatwerk voordeliger is dan standaard panelen. Wij hoeven geen voorraad te houden van standaard panelen en kunnen direct op maat laten maken. Wij kiezen ervoor om dit voordeel aan onze klanten te geven. Wanneer u voor uw klant maatwerk wilt leveren door een eindproduct te produceren, kunt u dit in een enkele bestelling doen. U kunt verschillende panelen op maat in een order bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een kast maken dan bestelt u gewoon de verschillende meubelpanelen op maat in een order.

Dit scheelt dus enorm veel tijd en geld. U hoeft niet te puzzelen over hoeveel delen u uit een bepaald paneel kunt halen en hoe u dit doorberekent aan uw klant. U betaalt geen zaagkosten. Daarnaast heeft u minder afval, goed voor de portemonnee en het milieu! Al met al biedt het u veel voordeel.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieur - bouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl