Massief keukenblad

Massief keukenblad geeft een bijzondere sfeer

Tegenwoordig zien we steeds meer dat materialen gecombineerd worden in de inrichting. Dat geldt zowel voor woonverblijven als voor (woon)keukens. Dit wordt toegepast door bijvoorbeeld gelakte meubels of kasten deels van echt houten panelen te voorzien. In de keuken geeft dit ook een bijzonder sfeervol aangezicht; mooie gelakte keukenkastdeurtjes en kasten met daarop een massief keukenblad. Door de verschillende materialen samen te stellen kunt u ook de sfeer van de woonkamer door laten lopen in de keuken. Wat dacht u van een massief keukenblad in dezelfde houtsoort als het blad van de eetkamertafel?

Waarom kiest u voor een massief keukenblad?

"Een massief keukenblad is echt kwaliteit!" Dit is wat u vaker zult horen in uw zoektocht naar een echt houten werkblad voor uw keuken. Het massieve blad is vaak zwaarder dan de kunststof- of gefineerde bladen. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit per definitie beter is. Het voornaamste verschil is dat een massief keukenblad er veel natuurlijker uitziet. Het blad leeft. Kleine butsjes, oneffenheden en vlekken die ontstaan geven een beeld van de levendigheid.

Het staat bijzonder fraai in een keuken en is heel erg goed te combineren met verschillende stijlen van inrichting en andere meubels.

Onderhoud en gebruik

Uw massieve keukenblad dient u met de juiste zorg te behandelen. Door het blad regelmatig te voorzien van een oliebehandeling wordt de toplaag waterafstotend. Hierdoor heeft u minder snel vlekken op het werkblad. Deze behandeling zult u met regelmaat moeten herhalen, wij voorzien u uiteraard graag van advies.

Door uw keuze voor een massief keukenblad heeft u de mogelijkheid om het blad na te bewerken. Het blad kan geschuurd worden en opnieuw behandeld waardoor het er weer als nieuw uitziet.

Wilt u juist een geleefd werkblad dan hoeft u slechts beperkter onderhoud te plegen. Hout is een natuurlijk materiaal en heeft over het algemeen de eigenschap om wat makkelijker te vlekken of te verkleuren. Indien dit niet gewenst is kunt u het dus prima behandelen.

Apparatuur in een massief keukenblad op maat

Ondanks dat u een massief keukenblad hebt, kan het blad nog wel onderhevig zijn aan werking. Het kan dus iets krimpen en uitzetten. Het is belangrijk om de installateur van uw keuken aan te geven dat u een massief houten blad besteld heeft. Bij de uitsparingen voor het kookdeel en het sanitair zal hier rekening mee gehouden moeten worden, net als bij de afwerkingsmaterialen.

Bij Woodstock Panelen bestelt u gemakkelijk een massief keukenblad op maat. Kies de houtsoort, dikte, lengte en breedte van het gewenste blad en u kunt direct de prijs berekenen en bestellen.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieur - bouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl