Houten tafelpoten op maat

Karaktervolle houten tafelpoten

Houten tafelpoten geven het tafelblad karakter. Hout creëert van nature een landelijk gevoel bij mensen. Tevens is het eigentijds en kunnen vormen van poten veel doen met de uitstraling. Woodstock biedt de beste kwaliteit houten tafelpoten aan voor de bedrijvenmarkt. Wij zijn alleen actief als leverancier in de bedrijvenmarkt. Dit betekent dat particulieren niet een bestelling kunnen plaatsen bij ons.

Verschillende soorten tafelpoten van hout

Woodstock beschikt over een veelzijdig assortiment aan houten poten voor tafels. Het assortiment is veelzijdig op het gebied van de verschillende soorten houten poten, zoals: eiken tafelpoten, beuken tafelpoten en grenen tafelpoten. Binnen deze houtsoorten zijn er weer verschillende gradaties, zoals nostalgisch eiken tafelpoten en eiken vingerlas tafelpoten.

Meerwaarde van houten poten

Houten poten voor tafels bieden veel verschillende voordelen. Hout is namelijk een materiaalsoort dat tijdloos is, waardoor het jarenlang meegaat. Tevens is het materiaalsoort niet snel vatbaar voor krassen of andere beschadigingen, omdat het geen egale kleurstructuur heeft en hout bekend staat om haar stevigheid. Hout is ook een makkelijk bewerkbaar materiaal, waardoor er met kleine inspanning en investering al een groot resultaat kan worden gerealiseerd. Met behulp van rubio monocoat olie kan op een subtiele wijze de kleur van het hout worden bewerkt zonder schade aan het hout te verrichten. De rubio olie bevat tevens een laag dat het hout beschermt tegen beschadigingen, waardoor de kwetsbaarheid van het materiaal afneemt.

Houten tafelpoten op maat

Bij ons is het mogelijk om losse houten tafelpoten te kopen. Hierdoor kunt u zelf uw tafel samenstellen, doordat u zelf de onderdelen kunt kiezen. Wij beperken onze klanten niet tot een standaard keuze en leveren graag maatwerk houten tafelpoten voor projecten. Het is tevens mogelijk om bij ons boomstam tafelbladen te bestellen. Deze tafelbladen zijn ook geschikt voor de andere soorten onderstellen die Woodstock in het assortiment heeft, zoals de stalen onderstellen en de RVS onderstellen. De bedrijven die niet zelf tafels willen samenstellen, kunnen terecht bij ons assortiment in tafels. De meeste tafels zijn tevens voorzien van houten tafelpoten en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een salontafel en hoektafel.

Houten tafelpoten kopen

Bij Woodstock kunnen bedrijven voor een scherpe prijs houten tafelpoten kopen. Houten tafelpoten blijven altijd gangbaar in het interieur en creëren een rustieke uitstraling. Wij richten ons alleen op de zakelijke markt. Hierdoor is het bij ons alleen voor bedrijven mogelijk om houten tafelpoten en andere producten uit ons assortiment te kopen.

Goedkope houten tafelpoten op maat gemaakt

Wij kunnen onze houten tafelpoten goedkoop aanbieden, omdat wij het hout importeren uit een ander land. Hierdoor kunnen wij een lagere houtprijs vragen aan onze leveranciers. Hout is op de zakelijke markt in Nederland vele malen duurder, waardoor de verkoopprijzen erg hoog liggen, terwijl de kwaliteit hetzelfde is. Door hout te importeren uit een ander land, kunnen wij de verkoopprijzen schappelijk houden voor onze afnemers. Tevens brengen wij geen extra kosten in rekening voor het houtafval dat ontstaat tijdens het op maat laten maken van producten, zoals houten tafelpoten en houten tafelbladen.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieur - bouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl