Afgewerkt tafelblad bestellen

In plaats van een paneel kunt u ook gelijk een afgewerkt tafelblad bestellen

Elk houten paneel* kunt u ook laten afwerken als tafelblad. Dit blad heeft rondom een vellingkant en is volledig afgewerkt met ijzers onder in het blad. De eventuele noesten zijn niet gestopt. De bladen hebben rechtopstaande randen. Om de spanning uit het tafelblad te halen, worden er zaag-sleuven onder in het blad gezaagd (zie foto: onderkant tafelblad). De ijzeren koker zorgt er voor dat het blad recht blijft. Wij kunnen u voorzien van rechthoekige, vierkante, ovale en ronde tafelbladen.

* Afhankelijk van soort hout, dikte en afmetingen.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieur - bouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl