Maak een selectie rechts om hier een voorbeeld te tonen

Keukendeurtje of lade

Lengte in mm
Breedte in mm

Keukendeurtjes (eiken/amerikaans noten)

Ook voor massief houten keukendeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

We hebben de keuze uit vlakke of verschillende soorten stijlen kaderdeurtjes.

Vlakke keukendeuren

Bij de vlakke keukendeurtjes worden de deuren aan de binnenkant voorzien van een stalen strip van 50 mm hoog x 10 mm dik. Na het plaatsen van de stalen strip worden deze onzichtbaar gemaakt en afgelakt. Het onzichtbaar maken gebeurd als volgt; de buitenste lamellen van 50 mm breed worden er na het infrezen van de strips tegenaan gelijmd. De stalen strips worden geplaatst 100 mm uit de boven - en onderkant en 50 mm uit de zijkanten. De locatie van de stalen strip kan indien gewenst, worden gewijzigd. In het opmerkingenveld bij de bestelling kan dit worden ingegeven.

Kaderdeuren

De kaderdeuren zijn van volledig massief hout, in de houtsoorten eiken en Amerikaans noten. Niet alleen het kader, maar ook het binnenpaneel is van massief eikenhout. Het voordeel hiervan is dat er geen kleurverschil ontstaat.

De kaderdeuren zijn zodanig professioneel vervaardigd dat het binnenpaneel de ruimte krijgt voor de werking van het hout. Bij elk model is een technische tekening aanwezig van het kader.

Uw keukendeurtje wordt voor u op maat gemaakt. Geef de gewenste afmetingen in en wij gaan voor u aan het werk.

De kaderdeuren kunnen ook worden toegepast als binnendeuren en kastdeuren.

Topkwaliteit, lage prijs en maatwerk!

WoodStock is gespecialiseerd in het leveren van eiken, beuken en noten panelen. Via ons bestelsysteem maakt u gemakkelijk een keuze uit de houtsoort, de samenstelling en de afmeting. U krijgt direct een scherpe prijs! Daarnaast leveren we ook tafels, tafelpoten, keukendeurtjes, wandplanken, traptreden en toebehoren.

Wij berekenen geen kosten voor maatwerk, we leveren gewoon altijd maatwerk! U neemt geen onnodige panelen af en u betaalt niet voor zaagafval, alleen voor wat u echt nodig heeft.

Alle houten panelen kunnen wij leveren voorzien van een FSC - keurmerk. Dit betekent dat bospercelen voor de kap worden aangewezen door lokale overheden en dat voor elke gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Onze houten panelen zijn geschikt voor interieurbouw, meubelbouw of andere toepassingen en kunt u met gerust hart aan uw klanten aanbieden.

Koop een houten paneel voorzien van een FSC - keurmerk, want uw aankoop mag niet ten koste gaan van het milieu. WoodStock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn.

Klik hier om in te loggen.

Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

KvK 06063491 - BTW-id NL008415961B01 - IBAN NL12ABNA0565218859 - BIC ABNANL2A - Algemene Voorwaarden
© 2013 - 2023 GMdesign
ontwikkeling softwarevoorjou.nl