Houten paneel

Waarom een houten paneel van Woodstock Houten Panelen?

Om verschillende redenen kunt u kiezen voor een houten paneel van ons. Woodstock is in 2013 begonnen met het bestellen en leveren van houten panelen. Inmiddels is er keus uit verschillende houtsoorten waaruit het paneel vervaardigd kan worden. Naast een houten paneel kunt u bij ons ook terecht voor gerelateerde accessoires. Zoals ijzeren kokers en montagestrips/-platen.

Kwaliteit

De houten panelen worden vervaardigd uit kwalitatief zeer goed hout, afkomstig uit Kroatië. Het Slavonisch eiken waar uw houten paneel uit vervaardigd wordt, is één van de beste eikensoorten ter wereld. Door de langzame groei van dit hout zijn de houten panelen minimaal onderhevig aan werking. Naast dit Slavonische eiken kunt u uw houten paneel bestellen in de houtsoorten noten en beuken. Door te kiezen voor hoge kwaliteit houten panelen kunt u uw klant ook voorzien van hoge kwaliteit producten. Of het nou gaat om een vloer, een garderobekast of een wand, een stevige basis komt ten goede van het uiteindelijke product.

Milieu

Bospercelen waar de kap plaatsvindt worden aangewezen door lokale overheden. Het is verplicht om voor iedere gekapte boom een nieuwe boom aan te planten. Het houten paneel dat u gebruikt voor interieur-bouw, meubelbouw of andere toepassingen kunt u met een gerust hart aanbieden aan uw klant. Het zou in onze ogen zonde zijn dat de prijs van een houten paneel laag is, maar ten koste gaat van het milieu. Woodstock zorgt voor een lage prijs zonder dat dit ten koste gaat van het milieu.

Voordelig

U heeft veel minder zaagverlies en restmateriaal, omdat wij op maat bestellen. De houten panelen die u nodig heeft, bestelt u eenvoudig via onze website. U geeft de maten in die u nodig heeft. Hierdoor bestelt u nooit teveel. Omdat de houten panelen in Oost-Europa worden geproduceerd, gebeurt dit ook nog eens tegen een zeer gunstig tarief.

De prijs is gebaseerd op de vierkante meter prijs, dus u betaalt voor uw houten panelen nooit teveel.

  • Goedkope houten panelen
  • Milieuvriendelijk
  • Kwalitatief zeer goede houten panelen
  • Minder afval, goed voor portemonnee
  • Minder bewerkingen en rekenwerk

Kortom, u krijgt de beste kwaliteit houten panelen voor een zeer aantrekkelijke prijs en ook nog eens goed voor het milieu.

Eiken panelen
Eiken panelen
Bekijk
Gestoomd eiken panelen
Gestoomd eiken panelen
Bekijk
Eiken fijnbezaagd panelen
Eiken fijnbezaagd panelen
Bekijk
Gezandstraald eiken panelen
Gezandstraald eiken panelen
Bekijk
Gestoomd beuken panelen
Gestoomd beuken panelen
Bekijk
Noten Superprime panelen
Noten Superprime panelen
Bekijk
GM design Facebook
FSC